27/2/07

Educació Viària



A la ciutat hi ha un terrible caos circulatori: embussos, cues, cotxes per tots costats, els vianants no poden creuar amb seguretat els carrers, el soroll dels clàxons és ensordidor... El malvat Doctor Què, en el seu afany per dominar el món, ha robat tots els senyals de trànsit. Per solucionar-ho, els responsables de la ciutat han decidit avisar a millor grup d’operacions especials del món: “Els superagents de Ketty”!! Tres exagents de policia faran servir tot el seu ingeni, el seu saber i la seva intuïció per resoldre el cas.

Tot i que haureu trobat similituds amb algun lloc conegut no cerqueu més, perquè es tracta de l’argument de l’obra de teatre STOP.

En aquests dies a Blanes, s’ha unit el compromís de l’àrea d’Educació Viària de la Policia Local amb l’experiència, el saber fer i les ganes de la Fundació RACC, que ha impulsat entre moltes altres accions formatives, aquesta activitat en forma d’obra de teatre: STOP. Això ha permès que 400 nens i nenes de diferents escoles de Blanes, aprenguin conceptes de seguretat viària a través d’aquesta formula teatral.

Bona iniciativa del RACC, del Servei Català de Trànsit, de l’Àrea d’Educació Viària de la Policia Local de Blanes, i de tots aquells que treballen per fer de la nostra vida, un lloc més segur.