1/5/07

Bateries de seguretat pel mòbil

A aquestes alçades, no és cap secret si us dic que el mòbil s’ha convertit en un element important en les nostres vides. No vull entrar en valorar si massa o poc perquè, això depèn de cadascú.

Bé, arribats a aquest punt hi ha dos qüestions preocupants per tot usuari d’un mòbil: la cobertura i la bateria. La primera ve donada per la infraestructura de cada companyia, la segona, tot i que cada vegada les bateries són millors i de més capacitat, depèn de la nostra memòria (en carregar-la) i del temps que parlem o fem altres coses amb el mòbil: jocs, música, navegació, etc.

Per la segona us presento un seguit d’elements que pal·liaran el problema. Es tracta de carregadors d’emergència. Uns porten una bateria dins i només hem de cercar la connexió corresponent i ja està. Altres són petites dinamos, com aquelles que portàvem a les bicicletes abans que els leds envaïssin l’espai lluminós.

La idea és no veure més cares de pena perquè el telèfon ens ha abandonat momentàniament. Són barats i en molts casos el podem aconseguir a les cases de tot a 1 euro i més.